HJÄLP DIN HUND SLUTA SKÄLLAANTISKÄLLHALSBAND
Har du problem med oönskat skällande hund?

Här finns en sammanställning över de bästa antiskällprodukterna.

Sprayhalsband, ultraljud eller inspelade röstkommandon. Vi har lösningen.

Hjälp din hund att sluta 

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om de olika produkterna.

Vi är specialister på antiskällprodukter och säljer halsband som motverkar oönskat skällande. Det finns flera olika metoder för att lära hunden att inte skälla. Det som vanligtvis är mest effektivt är halsbandet med en citronspay som sprayas på hunden vid skall. Citronextraktet är helt ofarligt men uppfattas som obehagligt för hunden som snabbt lär sig att sluta skälla. De nya sprayhalsbanden är mycket hållbara och reagerar väldigt snabbt på skall vilket gör det enklare för hunden att lära sig vad som utlöser den obehagliga cirtonsprayen. Det är skönt med en hund som slutar skälla och istället lägger sig ner och kopplar av.

 

Sedan finns halsbanden som utlöser ett ultraljud som endast hunden hör och tycker är obehagligt. Ultraljudshalsbanden har en inbyggd sensor som känner av stämbanden på hunden och det gör att de inte aktiveras av att någon annan hund skäller. Man kan även koppla på en vibration som utlöses samtidigt som ultraljudet, mycket effektivt!

 

Slutligen har vi halsbanden där ett röstkommando spelas upp varje gång hunden skäller. Dessa halsband är perfekta om du har tränat din hund att sluta skälla på ett visst kommando. Ibland är du inte i närheten och kan ge kommandot och då har du halsbandet som spelar upp ditt meddelande för hunden. Även detta halsbandet känner av hundens stämband och kan kombineras med vibration. Känsligheten ställer du själv in.

© 2019 Swedishfoodshop. ALL RIGHTS RESERVED. Crafted by FirstWire